Stigao je spot pesme “Kišna nedjelja” grupe Hladno pivo

Hladno pivo „Kišnua nedjelja”

Reset grupe Hladno Pivo pre koncertne euforije iduće godine!

 

Iako je cela 2020. godina bila jedna velika kišna nedelja, Hladno pivo se ne predaje pa u spotu za istoimenu pesmu promoviše i proaktivni pristup životu.

U novom spotu koji je režirao Nevio Smajić, bend je odlučio ukazati na sve mogućnosti koje nam je ova pandemija donela pa poručuju:

Hladno pivo „Kišna nedjelja”„Sve u svemu, ako mislite da kišna nedelja ne može da bude inspirativna, poučna i produktivna bacite pogled na ovo malo remek delo dokonosti i naučite reči pre nego što se vidimo iduće godine u prvim redovima. Živeli! ”

A kojim su se to aktivnostima bavili u spotu, objasnio nam je Mile Kekin: „Bila je to prilika za reset pred koncertnu euforiju sledeće godine, konačno smo imali vremena da sparimo sve čarape i posložimo fotoalbume hronološki, a i tematski.

Suba pokazuje na važnost održavanju fizičke spreme i urednosti, Zoki na svom primeru prezentuje kako se pravilno odmoriti , Šoki gledaocima nudi uvid u svoje odevne i stilske nedoumice, Deda nam je skoro zaspao na setu, a ja i dalje vežbam kako biti harizmatičan u kućnim uslovima.“ 

Novu pesmu Hladnog piva slušajte i digitalno klikom na zeleno dugme na početku teksta.

Sve HP novosti pratite na njihovoj Facebook ili na službenoj stranici http://www.hladnopivo.hr/

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.