Novi singl i spot grupe U POL’ 9 KOD SABE “Ako ne sanjaš”

U pol 9 kod Sabe

U pol’ 9 kod Sabe u novom singlu i spotu podsećaju koliko je važno sanjati!

Zagrebačka grupa U pol’ 9 kod Sabe, u ovim nezahvalnim okolnostima snimila je novi singl Ako ne sanjaš u kojem podsećaju koliko je važno sanjati i ne odustajati.
“Pesmu ‘Ako ne sanjaš’ dovršile smo za vreme prolećnog lockdowna i prvog zagrebačkog zemljotresa. Od proleća do kraja godine radile smo na miksu pesme i snimanju spota, polagano, koliko su okolnosti to dozvoljavale. U tom periodu prebolele smo koronu, izgubile najstariju članicu porodice, dočekale prvi sneg, još jedan zemljotres i nekako ipak u svom tom haosu dovršile spot.“, ispričale su Ana Opalić i Martina Zvonić i dodale:
Zahvalile bi svim našim saradnicima na upornosti, Konradu Mulvaju, Sandri Sobočanec, devojkama iz Udruženja Amazonas koje su nas oduševile igranjem Capoeire, Sunčici Pleština koja nam je omogućila snimanje na krovu Vitićevog nebodera, te Berku Muratoviću na masteringu pesme.”
Ova pesma govori o tome kako je važno sanjati, ne odustajati i svaki dan iznova činiti svet malo lepšim mestom.”, poručuju Ana i Martina.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.