FOO FIGHTERS objavili album MEDICINE AT MIDNIGHT 

FOO FIGHTERS OBJAVILI ALBUM MEDICINE AT MIDNIGHT 

Rok doktori će vas sada primiti! Foo Fighters su konačno izbacili lek koji se uzima u ponoć, jer baš tako se zove njihov novi album – Medicine at Midnight  (Roswell Records/RCA Records). 

Medicine at Midnight je svoju priču započeo prošle godine, izlaskom singla “Shame Shame” koji je završio na prvom mestu mainstream Rock/Rock američkih radio stanica, a nastavio konačnim pozdravom sa 2020.godinom, odnosno singlom  “No Son of Mine”. Nedavno, bend je objavio epsku baladu  “Waiting on a War”. Kako je iščekivanje eksponencijalno raslo sa svakim novim singlom, pojavile su se i prve sjajne recenzije budućeg albuma, grupe koja je na sceni već 26 godina: 

“(****) Sajnije i mnogo optimističnije nego bilo šta šta su do sada uradili. Čak I žestoke hard-rock pesme zvuče kao melem za uši”—ROLLING STONE

“Dave Grohl i društvo imaju još jednog keca u rukavu.”—MERCURY NEWS

“Jedan od najboljih albuma Foo Fighters’ u ovom veku”—WALL STREET JOURNAL

 

FooFightersDa bi proslavili izlazak albuma, Foo Fighters će biti domaćini specijalnog šestodelnog serijala: 

Medicine at Midnight Radio na Apple Music Hits. Svaki član grupe ponaosob vodiće po jednu epizodu gde će istraživati svoje lične inspiracije i pokušati da objasni kreativni proces iza nastanka albuma. Serija počinje sa emitovanjem danas, a ići će svaki dan ove nedelja na Apple Music Hits. Dave je takođe bio gost voditelja Zane Lowe-a u njegovoj emisiji koja se emituje na  Apple Music 1 show.

Producenti albuma Medicine at Midnight su Greg Kurstin i Foo Fighters, snimatelj je Darrell Thorp, a miksovao ga je Mark “Spike” Stent.
Foo Fighters su Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear i Rami Jaffee.

Redosled pesama na albumu “Medicine At Midnight”:

Medicine at midnight

1.Making A Fire

2.Shame Shame

3.Cloudspotter

4.Waiting On A War

5.Medicine At Midnight

6.No Son Of Mine

7.Holding Poison

8.Chasing Birds

9.Love Dies Young

Medicine at Midnight možete slušati klikom na zeleno dugme na početku teksta. 

Album će uskoro biti u prodaji i na našem tržištu, a do tada dopunite svoju kolekciju prethodnim izdanjima iz naše online prodavnice!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.