Album “Money Can’t Buy Happiness” je po izlasku debitovao na mestu #2 UK liste albuma

Fredo albumMoney Can’t Buy Happiness

Reper iz zapadnog Londona, Fredo, objavio je nedavno drugi studijski album Money Can’t Buy Happiness (Since ’93/SonyMusic UK).

Album je producirao Dave, sa kojim je Fredo 2019. uradio hit singl Funky Friday koji se našao na #1 UK liste. Sa albuma Money Can’t Buy Happiness izdvojili su se singlovi: Scorpion i What Can I Say , a potom  i  Money Talksfeat.Dave.

Sva tri singla  nalaze se u prvih 30 mesta UK liste singlova.

Money Can’t Buy Happiness je po izlasku debitovao na mestu #2 UK liste albuma.

FredoPoslednje dve godine bile su neverovatna vožnja za Freda. Prvo se njegov samizdat singl Tables Turn (2018) našao na  #5 UK liste, a onda je postao četvrti najprodavaniji debi singl u Ujedinjenom kraljevstvu. Naredne godine objavio je album Third Avenue koji se takođe našao na mestu #5 UK liste albuma, a potom je usledila rasprodata turneja po Britaniji i Irskoj. Fredo i Dave su bili gosti na nastupu repera Stormzy-ja na Glastonbury festivalu 2019. i izveli svoj hit Funky Friday.

Uz Dave-a, gosti na novom albumu su Popsmoke i Young Adz (na traci  Burner On Deck), kao iSummer Walker (na traci  Ready,koja sadrži sempl čuvene pesme “Ready Or Not” grupe  The Fugees).

Stvarno sam mislio da jednom kada dođeš do love ne možeš biti nesrećan, ali se mnogo toga desilo u mom i životu mojih prijatelja zbog čega sam besan i konfuzan. Većina stvari o kojoj repujem su stvari kroz koje sam prolazio ja lično ili moji prijatelji, a novac i luksuzne stvari koje se provlače kroz moje stihove nisu suština života ili sreće”, kaže jedan od trenutno najtraženijih britanskih repera, Fredo.

Fredo money can't buy you happiness-naslovna strana albumaRedosled pesama naMoney Can’t Buy Happiness”:

  1. Biggest Mistake
  2. Back To Basics
  3. Spaghetti
  4. Ready feat. Summer Walker
  5. Money Talks feat. Dave
  6. Do You Right
  7. Burner On Deck feat. Popsmoke & Young Adz
  8. I Miss
  9. Blood In My Eyes
  10. Aunt’s Place
  11. What Can I Say

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.