Martin Garrix & Tove Lo objavili ‘Pressure’

Martin Garrix & Tove Lo

Martin Garrix je dugo držao svoje fanove u iščekivanju novog singla. Konačno, pred nama je njegov prvi novi singl ove godine a glas u pesmi pripada švedskoj pevačici, koja živi u Los Anđelesu, Tove Lo.

 ‘Pressure’ predstavlja Garrixa u drugačijem svetlu, sa svežijim, dubljim zvukom koji dominira pesmom i savršeno pogađa atmosferu pesme. Napeti vokali sjajne Tove Lo, kao i pevljivi stihovi, odlično dopunjuju grozničavi ritam numere. Uvek raspoložen za inovacije, Garrix je svoju raznolikost već pokazao tokom prošle godine koristeći alias Ytram. Uspeh, kako sa plesnim numerama, tako i na muzičkim top listama nisu ga uljukali da otkriva nove stilove u muzici koji ga trenutno interesuju, a “Pressure” je upravo ta dobra kombinacija. Kao i Martinu Garrixu i za Tove Lo, ovo je prva numera kojom je uplovila u 2021. godinu, pa je povodom toga izjavila:

pressure_cover“Ova pesma me je pogodila na toliko nivoa, zaista sam želela da budem deo nje. Ono što je posebno cool je da je u pitanju malo drugačiji pravac i za mene i za Garrixa. Pesma govori o destruktivnoj strasti i nedostatku samokontrole, što zvuči odlično, dok vas ne izludi. Veoma sam uzbuđena zbog ove naše saradnje i nadam se da i fanovi to mogu da osete”.

Tokom karantina, belgijski DJ/producent  je dosta vremena proveo u studiju radeći na novoj muzici, sa porukom fanovima da jedva čeka da im to prezentuje. Ovih dana Garrix proslavlja i uspeh pesme ‘In The Name of Love’ feat.Bebe Rexha, koja je premašila milijardu streamova na servisu Spotify.

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *