Sam Fischer & Demi Lovato u novom singlu ‘What Other People Say’

Sam Fischer & Demi Lovato

Sam Fischer i Demi Lovato su udružili snage u zajedničkom singlu What Other People Say (RCA Records) za koji je urađen i veoma emotivni video spot.

Režirao ga je  Dano Cerny, u spotu se pojavljuju i Sam i Demi, a priča je snimljena u vozu.

Od početnog polazišta samoće ali i straha da ne izneveri okolina, ovaj duet kreće iz drugačijih života i perspektiva a ujedinjuju se u jednoj poruci ljudskog iskustva, emocija i zajedništva.

Sam Fischer & Demi LovatoO pesmi oboje imaju nešto da kažu:

Sam kaže: “What Other People Say je ispovest, shvatanje koliko daleko si spreman da odeš da bi bio omiljen. Pesma govori o pritisku okoline i kako te to što si uhvaćen sa pogrešnim stvarima može promeniti.”

Demi kaže: “Ova pesma reflektuje šta to znaći kada izgubiš ono što ti jesi u želji da udovoljiš drugim ljudima i društvu. Zato sam želela da uradim ovu pesmu sa Semom. U konačnom utisku to je priča o dvoje ljudi koji se povezuju i tako nalaze rešenje za svoje probleme.”

Zanimljivo je da je Sam Fischer ovu pesmu napisao pre hita This City, koji ga je proslavio. Od početka je znao da pesma What Other People Say treba da bude duet, pa je bio oduševljen kada je čuo da je Demi Lovato pristala da peva.

Lepe vesti obično prate jedna drugu, pa je tako Sam otkrio da je izabran za prvog You Tube umetnika u usponu za 2021, a prethodnici su bili Mabel, Aitch, Freya Ridings, ….

Australijanac, Sam Fischer, prvo se predstavio EP izdanjem Not A Hobby, koje je odmah privuklo pažnju zbog njegovih otvorenih tekstova i vokala bogatom soulom. Zajedno sa svojim prijateljem, Lewis Capaldi-em išao je na turneju po Severnoj Americi gde je osvojio publiku svojom pozitivnom ličnošću. Nakon toga, Sam se preselio u Los Anđeles gde je pisao pesme za zvezde kao što su Ciara, Lennon Stella, Louis Tomlinson, Elle King, Jessie J, Virginia To Vegas. Prošle godine objavio je Homework sa iskrenim i toplim pesmama a jedna od njih, This City mu je donela preko 350 miliona strimovanja širom sveta, 2 miliona prodatih izdanja i preko 50 miliona pregleda na YT.

Demi Lovato je započela ovu godinu tako što je gostovala na inaguraciji novoizabranog američkog predsednika. Njen veliki uspeh, ali i padovi u njenom privatnom životu ekranizovani su u četvorodelnom dokumentarcu Demi Lovato: Dancing with the Devil koji će premijerno biti prikazan na festivalu SxSW.

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *