Alan Walker i Salem Ilese donose zajednički singl “FAKE A SMILE”

Alan Walker

Muzika Alana Walkera je strimovana preko 50 milijardi puta, a tu spada  i 9.5 milijardi pregleda na njegovoj You Tube stranici, što ga čini devetim najpraćenijim umetnikom na ovom kanalu.

Norveški DJ i producent čiji tiraži dostižu dijamantske status, Alan Walker, u kolaboraciji sa hitmejkerkom Salem Ilese ( “Mad at Disney”), kreirao je zanosni, novi singl “Fake A Smile”, hipnotičnu pesmu koja sadrži sve one elemente koji na prvo slušanje odvajaju njegove melodije od melodija drugih izvođača. Unikatna Walkerova produkcija i iskren i ranjiv vokal Salem Ilesi, udarna je kombinacija koja dokazuje zašto je Walker jedan od najtraženijih izvođača ovoga trenutka.

Alan WalkerAlan Walker je ujedno i producent pesme “Fake A Smile”:

“Dugo vremena sam radio na ovoj pesmi. Dopada mi se značenje iza njenog  naslova i smatram da je Salem uradila fantastičan posao svojim ekspresivnim glasom. Ona je vrlo uzbudljiva umetnica i mislim da na nju treba obratiti pažnju, jer njeno vreme dolazi. Uporedo sa singlom, objaviću i video spot koji sam snimio još pre 6 meseci. On nastavlja priču na kojoj je stao moj prethodni spot. Vidimo nove izazove sa kojima se suočavaju Walkers-i. Nadam se da će se ljudima dopasti novo poglavlje priče, a lično sam veoma zadovoljan i ponosan na posao koji je obavio čitav tim na čelu sa rediteljem Kristianom Bergom koji je radio većinu mojih prethodnih spotova “, izjavio je Alan Walker.

Salem Ilese je došla u kontakt sa Alanom preko zajedničkog prijatelja i bukvalno je skočila od sreće kada je dobila poziv da bude deo  “Fake A Smile”:

“Za mene ovo je pesma o ljudima u tvom životu koji imaju moć da te izvuku iz najmračnijih trenutaka. To su ljudi koje držim blizu mom srcu i kojima posvećujem ovu pesmu. Počastvovana sam što sam deo ove priče sa Alanom Walkerom. Uspeli smo da napravimo nešto veoma posebno iako je snimanje bilo  na daljinu i nadam se da će se svima dopasti”, izjavila je dvadesetogodišnja Amerikanka.

Walker

“Fake a Smile” se nastavlja na prethodne Walkerove kolaboracije:  “Sorry” featuring ISÁK  (januar 2021) i “Space Melody (Edward Artemyev)” with VIZE and Leony (decembar 2020),  Time (maj 2020) – remiks pesme njegovog ličnog idola Hansa Zimmera-,  “Heading Home” feat. Ruben“On My Way” feat.Sabrina Carpenter & Farruko,  Live Fast” ft. A$AP Rocky,   “Ghost” with Au/Ra (sa soundtracka video igre “Death Stranding: Timefall”). 

Od izlaska debi albuma  “Different World” (2018) na kome su se našli globalno uspešni singlovi : Faded,” “Alone” i “All Falls Down”,  Walker je kao headliner održao preko 600 nastupa na različitim festivalima po svetu, osvojio 2 norveške Grammy nagrade, kao i nominaciju za nagrade Billboard. On je na 9. mestu najpraćenijih umetnika na kanalu You Tube, kao i na 20. mestu najpraćenijih umetnika na servisu Spotify, što govori o snazi njegove fan baze.

Decembra prošle godine Alan Walker je najavio globalno partnerstvo sa firmom ASUS, gigantom gejming industrije, koja ga je imenovala ambasadorom njihove linije “Republic Of Gamers”, a paralelno sa izlaskom singla “Fake A Smile”, Walker je izbacio i novu kolekciju  merčendajza merchandise collection.

Sa preko 120 miliona pratilaca na društvenim mrežama i preko 50 milijardi audio i video strimova, bezbrojnih saradnji I kolaboracija ( Ava Max, Noah Cyrus and A$AP Rocky), kao i producentskih saradnji  (Sia, Coldplay, Kygo, Bruno Mars i Julia Michaels), Alan Walker je već pokorio svet svojim melodijama.

CONNECT WITH ALAN WALKER

WebsiteYouTubeSpotifyFacebookInstagramTikTokTwitter

CONNECT WITH SALEM ILESE

WebsiteYouTubeSpotifyFacebookInstagramTiktokTwitter

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.