Dennis Llyod singlom “Anxious” najavljuje debi album

Dennis Llyod

Dennis Llyod je rođen i odrastao u Tel Avivu kao Nir Tibor. Sa osam godina je počeo da uči da svira trubu a sa 13 gitaru. Nakon završene umetničke škole i trogodišnjeg boravka u izraelskoj mornarici, LLyod se preselio u Bangkok, gde se fokusirao na komponovanje pesama. Godinu dana kasnije vratio se u Izrael, gde je započela njegova muzička karijera.

Dennis LlyodSingl “Nevermind” doneo mu je internacionalni proboj. Nakon toga izašlo je EP izdanje “Exident” (2019), a  vodeći singl sa tog izdanja, “Never Go Back” premašio je ukupno milijardu strimova na svim muzičkim digitalnim platformama.

Dennis Lloyd je proputovao svet svojom turnejom  “Never Go Back Tour”, a nastupao je na festivalima Coachella Valley Music & Arts Festival, New York City’s Governor’s Ball,  Firefly Festival i nakon toga je usledila evropska turneja tokom koje je posetio 16 evropskih država.

Singl “Anxious” najavljuje debi album Dennisa LLoyda, koji će izaći tokom ove godine. Album (Arista) će po njegovim rečima biti “hronika njegovog najmraćnijeg životnog perioda”.

Magazin Forbes je možda najbolje opisao rad ovog kantautora i producenta: “Lloyd kreatvno spaja elemente popa, R&B-ja, rock i reggae muziku, stvarajući svoj poseban pečat“.

Dokaz za to je novi singl “Anxious” koga je Dennis Llyod ponudio u tri verzije  od kojih svaka pruža dokaz o njegovoj kreativnosti.

Video Playlist
1/3 videos
1
Dennis Lloyd - Anxious (Official Video)
Dennis Lloyd - Anxious (Official Video)
2
Dennis Lloyd - Anxious (Alternative Version)
Dennis Lloyd - Anxious (Alternative Version)
3
Dennis Lloyd - Anxious (Live at Golan Heights)
Dennis Lloyd - Anxious (Live at Golan Heights)

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.