GIVĒON sa novim albumom debitovao na 5.mestu Billboard 200 liste

Giveon

GIVĒON je debitovao na 5.mestu Billboard 200 liste sa novim albumom WHEN IT’S ALL SAID AND DONE … TAKE TIME  a sa pesmom Justina Biebera – Peaches feat.Daniel Ceaser & Giveon po prvi put se našao na #1 Billboard liste singlova!

R&B pevač i autor sa Long Beach-a, Giveon, svojim novim albumom “When It’s All Said and Done…Take Time”, smestio se ugodno na 5.mesto Billboardove liste albuma, kao novitet.

Ujedno ovo je i najveći uspeh ovog za nagradu Grammy nominovanog solo izvođača.

Ono što mu je takođe ulepšalo karijeru jeste činjenica da se kao gost u pesmi “Peaches” Justina Biebera feat. Daniel Ceaser & Giveon upravo baškari na #1 mestu Billboardove liste singlova!

Sa albuma “When It’s All Said and Done…Take Time” (EPIC/Not So fast)  do sada su se izdvojili singlovi “Heartbreak Anniversary” i “Like I Want You”, oba se trenutno nalaze među najboljih 100 Billboardove liste 100 Hot singlova, pri čemu je “Like I Want You” već markiran kao platinasti singl, a ima preko 54 miliona pregleda na kanalu YT.

 “When It’s All Said and Done… Take Time” je album koga u stvari čine dva EP izdanja: “Take Time” (2020), za koji je Giveon bio nominovan za nagradu Grammy i EP “When It’s All Said and Done”, a čitavu kolekciju pesama zaokružuje novi singl “All To Me”, koja već ima preko 3.2 miliona strimova. Za Deluxe verziju albuma, Giveon je pripremio novu verziju singla “Heartbreak Anniversary”, za koju je urađen novi spot u kome se pojavljuje Samantha Logam (TV serija “All American”). 

26.godišnji talentovani pevač u fokusu je od 2020.godine, a to pokazuju uspesi na Billboardovim listama, ali i na muzičkim servisima, pri čemu je na Spotify-u obeležen kao izvođač koga treba pratiti (Spotify Radar ), na Apple Music kao Up Next Artist, a na Pandori i Amazonu kao 2021 Artist To Watch.

Sa brojem strimova koji premašuju 680 miliona, Giveon je tu da da vetar u leđa R’n’B sceni, a tek je počeo …..

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.