2CELLOS ujedinjeni u živopisnoj obradi velikog hita Bon Jovi “LIVIN’ ON A PRAYER”

2CELLOS

Dugo očekivani novi singl i spot obeležavaju povratak 2CELLOS nakon dvogodišnje pauze kao i desetogodišnjicu postojanja najdinamičnijeg dua čelista!

 

Hrvatski duo, koji čine čelisti Luka Šulić i Hauser, zajedno proslavljaju desetogodišnjicu postojanja grupe sa vatrenom obradom “Livin’ On A Prayer” grupe Bon Jovi i kao što smo i navikli od njih, isporučuju nam vrhunski performans.  

2CELLOS

Poseduje mistični uvod koji posebno zvuči kada se odsvira na čelu”, kažu o pesmi 2CELLOS i dodaju: “Ostatak pesme je, iskreno bio izazov za izvesti, ali će svoj puni sjaj dobiti tek kada pesmu budemo izvodili uživo, sigurni smo da će je svi u publici pevati sa nama.”

Eklektična internacionalna senzacija 2CELLOS, oborila je svet svojom verzijom “Smooth Criminal” Michaela Jacksona, a od tada je krenuo njihov vrtoglavi uspeh koji im je doneo preko 1.3 milijarde pregleda na You Tube kanalu, preko milijardu strimova na muzičkim servisima i ono najvažnije, preko skoro milion prodatih karata za koncerte koje su održali širom sveta.

Dvojica klasično obrazovanih čelista vinuli su svoj instrument u neslućene visine, rušeći granice između popularne i klasične muzike, obrađujući u svom stilu kako klasične kompozicije tako i filmske teme, savremene pop i rok hitove.

Iza njih su rasprodati koncerti u najprestižnijim svetskim dvoranama, kao što su njujorški Radio City Music Hall, londonski Royal Albert Hall I sidnejska Opera House. Nastupali su sa poznatim muzičkim zvezdama kao što su: Steven Tyler, Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age i George Michael,  a lično ih je odabrao Sir Elton John da ga prate na njegovoj turneji. Prvih deset godina je iza njih, a 2CELLOS vredno rade da nastavljaju da dostižu nove stratosfere.

U našoj online prodavnici možete pronaći kolekciju izdanja 2CELLOS.

POVEŽITE SE SA 2CELLOS

2CELLOS.com | Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | TikTok

Sony Music Masterworks čine kuće: Masterworks, Sony Classical, Milan Records, XXIM Records i Masterworks Broadway imprints.

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *