Foo Fighters objavili novi video spot “Chasing Bird”

Foo Fighters

Grupa Foo Fighters je objavila novi video spot za pesmu “Chasing Bird” koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “Medicine At Midnight”.

Osim na promotivnim aktivnostima oko novog albuma, Dave Grohl je angažovan i na još nekim projektima.

U toku je kreiranje dokumetarne serije nastale po predlošku knjige From Cradle To Stage: Stories from the Mothers Who Rocked and Raised Rock Stars čija autorka je njegova majka, Virginia Hanlon Grohl. U knjizi o sadašnjim uspešnim izvođačima pričaju njihove majke. Seriju je režirao Dave Grohl a baviće se odnosom između poznatih muzičara i njihovih majki, o njihovom odrastanju i vaspitanju kao i o veštinama koje su savladali kao deca a koja će ih pripremiti za uspeh. Serija će imati 6 epizoda i svaka  je posvećena jednom od šest umetnika i njihovim majkama, a oni su: Pharrell i njegova mama, Dr.Carolyn Williams, Miranda Lambert i njena majka Bev, Tom Morello i njegova majka Mary,itd.

Verujem da je odnos između muzičara i njihovih majki jako važan, zato što je to osnova njihovog razumevanja ljubavi, koja je najveća muza svih umetnika. Mogućnost da putujem širom zemlje i ispričam priče o ovim neverovatnim ženama iza zavese nije samo bacilo novo svetlo na muziku koje su one inspirisale, nego je takođe učinilo da još više cenim ljubav koju sam dobio od moje majke, moje najbolje prijateljice. Nesporno je da smo im mi svi dužni života koji su nam dali. Bez njih ne bi ni bilo muzike”, izjavio je Dave Grohl.

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *