MØ objavila dugo očekivani novi singl “LIVE TO SURVIVE”

MØ

Danska pop zvezda, MØ, objavila je trijumfalnu novu pesmu “Live To Survive” (RCA), koju možete slušati na svim digitalnim platformama!

To je prvi novi singl, nakon njenog prethodnog albuma Forever Neverland (2018)  odnosno debi albuma, No Mythologies To Follow (2014), koji je privukao veliku pažnju kritike i publike.  

MØ,

Saradnja sa Major Lazer & DJ Snake u pesmi “Lean On”, donela joj je internacionalni uspeh. Do skora, najprodavaniji singl svih vremena premašio je tiraž od 13.1 milion primeraka  i neverovatnih 3 milijarde strimova.

Novi singl “Live To Survive” je njena prva saradnja sa uspešnim timom koga čine: producent SG Lewis (Dua Lipa, Victoria Monet, Robyn) i autorka Caroline Ailin (Dua Lipa, Katy Perry, Ellie Goulding), sa kojom je MØ napisala ovu pesmu. Ovaj kreativni tim je uspeo da snimi fantastičnu numeru koja sadrži sve komponente potencijalnog hita: euforičnost, himničnost, uzbudljivu bas deonicu i dramatične ali borbene stihove.

Spot “Live To Survive” snimljen je na selu u Britaniji a rediteljka Joanna Nordahl (Four Tet, Trove Stryke, Say Lou Lou) je predstavila MØ  kao modernu Ofeliju i sa gledaocima podelila neke od vizuelnih koncepata koji prate tematiku budućeg albuma: ponovno rođenje, preobraženje, prihvatanje i snagu.

MØ

“Live To Survive” govori o snazi iskovanoj u brojnim poteškoćama, osećanju tako potrebnom u ovim vremenima

“Pevam o tome kako se izvući iz ovog “u**anog vremena – snažniji, ali istovremeno o tome kako samom sebi oprostiti greške. Greške će vam se dogoditi više puta u životu, ali ono što je važno je da se ponovo vratite u normalu”, objašnjava MØ.

“Live To Survive” je smela izjava i ukusan zalogaj koji će sigurno otvoriti apetit postojećim fanovima, ali i definitivno namamiti mnoge nove. To je vodeći singl sa budućeg albuma (radni naziv: Motordrom) koji će izaći u oktobru ove godine a prethodiće mu još dve nove pesme.

Pratite MØ :

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.