Nova pesma Nine Badrić vraća osmeh na lice!

Nina Badrić

Nakon svevremenskih hitova “Rekao si”, “Da biram”, “Ratujem s tugom” i “Volim te volim”, Nina Badrić publici otkriva novi singl – “Ja još uvijek imam istu želju”.

 

Nina

U susret toplijim danima i, čini se, ležernijoj svakodnevici Nina i njen tim pripremili su pravi letnji hit. Naime, pesma “Ja još uvijek imam istu želju” plesnog je i zaraznog ritma i ne oskudeva pozitivnim i zaraznim stihovima.

Iako umetnici najbolje stvaraju kada je svet oko njih idealan Nina Badrić, koja je napisala tekst i autor je muzike zajedno sa Predragom Martinjakom, napravila je pesmu koja ima samo jednu misiju, a to je rasteretiti ljude u ovim turbulentnim vremenima.

Pesmu sam napisala neposredno pre ovog ludog perioda u kome smo se svi našli i nekako snašli, no kako je korona zaustavila sve, a najviše nas muzičare tako sam je stavila na čekanje za neka bolja i sretnija vremena.

Nina

Mislim da je sada pravo vreme za nju jer nosi jednu pozitivnu, nepretencioznu poruku. Nadam se da će pronaći i svoj put do publike”. – rekla je Nina Badrić o novom hitu za koji je video spot režirao Dario Radusin.Plesnu i vedru pesmu prati jednako razigran i veseo spot koji će zasigurno doneti malo sunca u našu svakodnevicu. Za styling u video spotu pobrinuo se Stefan Orlić, a za nakit je zaslužan je Prahir Fine  Jewellery.

Nakon promocije nove pesme “Ja još uvijek imam istu želju” Ninu očekuje uzbudljivo koncertno leto.

Reditelj spota: Dario Radusin.
Autor teksta: Nina Badrić
Autori muzike: Nina Badrić i Predrag Martinjak
Aranžman i produkcija: Predrag Martinjak

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.