Pesma “Ljubav napada” -“dizalica” sa zaraznim refrenom!

“Ljubav napada” je pesma sa zaraznim refrenom koju želite iznova slušati!
 

Četvrti singl projekta Million Slavka Remenarića, suosnivača grupe Boa, i njegova potraga za pravim glasom, dovela ga je do Kuala Lumpura i Luke Kunčevića.

 

“Potraga za glasom za novu pesmu trajala je dugo. Producent Dus i ja videli smo u njoj veliki potencijal, samo je trebalo naći tačno odgovarajući vokal. Pregledao sam sve Voiceove, RockOffove itd, i čuo super vokale, ali nijedan nije odgovarao za ovu pesmu. Jedno jutro me je Dus nazvao i pitao: “Da li se sećaš onog vokala, koji je pevao obradu pesme White Christmas? To je to za nas.“ Nismo znali ko to peva.” priča Remenarić.
 
Zvonimir Dusper Dus dao se u potragu po internetu i uspeo je naći ‘vlasnika’ glasa koji su tražili. To je Luka Kunčević, koji je bio vođa i vokal odlične zagrebačke grupe GOT. Godine 2006. Luka odlazi u Maleziju i postaje kompozitor br.1. malezijske filmske muzike, te osvaja brojne nagrade.

Pesma Ljubav napada

Remenarić nastavlja: “Poslali smo mu pesmu, svidela mu se i odlučili smo da pokušamo. Luka je snimio demo vokale u svom studiju u Kuala Lumpuru. To je bio glas koji smo tražili! Bez obzira na 9424 kilometra između nas odlučili smo da radimo zajedno. WhatsApp se usijavao od razmene ideja. To više nije bila samo muzička saradnja, nego klik, možda „početak jednog divnog prijateljstva“. Reagovali smo na ideje onog drugog, nadopunjavali se i kao u nekoj igrici, prelazili sa nivoa na nivo. Stvar je dobijala željeni oblik. Nakon mesec i po dana rada rekao sam: ”Stop, dečki ,to je to. Genijalno!!!”

Pesma ljubav napada

Kao i za pesmu, snimanje spota odvijalo se na relaciji Kuala Lumpur – Zagreb. Režiju spota potpisuje Luka Kunčević a sniman je smarphonima na lokacijama dva grada.

“Luka je pustio stvar svom prijatelju Dainu Saidu, čuvenom malezijskom reditelju, dobitniku najprestižnijih azijskih filmskih nagrada. Pesma ga je osvojila i to veče je u opuštenoj atmosferi napravio nekoliko fotografija Luke, koje su sada u spotu.”

Autor pesme Slavko Remenarić, istu opisuje kao “dizalicu” sa zaraznim refrenom koju želite uvek iznova slušati.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.