Majestic x Nightcrawlers obaraju liste novim singlom “Losing My Mind”

Majestic

Sve je leglo na svoje mesto u ovom instant klupskom bangeru, u kome vokal Johna Reida (Nightcrawlers) glatko klizi kroz zavodljive house ritmove i prigušeni zvuk gudačkog orkestra.

 

Prethodni singl Majestic, sjajna obrada Bonye M-“Rasputin”, u maniru neo disca, bez problema je našao svoje mesto na svim relevantnim muzičkim listama i premašio 200 miliona globalnih strimova, pri čemu je dostigao platinasti tiraž širom Evrope i Južne Amerike.

Kombinujući mnoštvo žanrova plesne muzike, od UK garage i housa, preko D&B i dubstepa, Majestic (Kevin Christie) je sarađivao sa mnogim izvođačima, da nabrojimo samo neke: Sigma, Laidback Luke, DJ EZ, Mj Cole.

MajesticPionir je concert-rave hibrida, poznatog kao LIMITLESS, rasprodavši pet koncerata u Londonu, ali i na Ibici, Majorki. Poznat je po svojim remiksima, a među onima za koje je radio su i Craig David, Preditah i Kaskade.

Projekat Nightcrawlers, iza koga stoji DJ i producent iz Glazgova, Johna Reid, proslavio se još devedesetih godina, hitom Push The Feeling On (1995). Ove godine, njegovu pesmu “Friday” su na svoj način uspšeno obradili Riton, Mufasa i Hyperman, što im je donelo preko 500 miliona globalnih strimova i 100 miliona pregleda na YT kanalu.

John Reid je pisao i za neke od najvećih pop umetnika, kao što su Tina Turner, Rod Stewart, Kelly Clarckson, PitBull,Keith Urban, a uz put je i dobitnik nagrade Ivor Novello (za kompoziciju “A Moment Like This” koju izvodi Leona Lewis).

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *