Tom Walker & Masked Wolf u zajedničkom singlu “Something Beautiful”

Tom Walker

Britanski kantautor, Tom Walker, udružio je kreativne ideje sa reperom Masked Wolf u novom singlu “Something Beautiful” (Relentless Records/Sony Music).

 

Tom WalkerSingl označava početak rada na budućem drugom studijskom albumu headlinera Exitove Main Stage bine.

Prošlo je dve godine od kada je Tom Walker objavio vrlo uspešan debi album, “What A Time To Be Alive” (Relentless Records/Sony Music UK), koji mu je doneo prestižnu nagradu BRIT za najboljeg debitanta 2019. Singl koji ga je proslavio “Leave A Light On” od tada je neizostavna ponuda  svake popularne radio stanice.

Danas konačno možemo da čujemo nešto potpuno novo, uspešnu  saradnju sa popularnim australijskim reperom.

Akustični zvuk, Tomov znak raspoznavanja, našao je pogodno tle u veličanstvenom trap ritmu, a sve je zaokružio i uskladio producent Steve Mac. Autori pesme su Tom Walker, Masked Wolf & Steve Mac.

Tom WalkerVeć sam uveliko radio na pesmi, kada sam čuo “Astronaut In The Ocean” i odmah kontaktirao Masked Wolfa sa predlogom da doda svoje rime. On ih je uradio za bukvalno par sati i pokazalo se da je upravo to bilo potrebno da pesma dobije svoj konačan oblik. Sve je proradilo kako treba. “Something Beautiful”  govori o tome kako treba biti super zahvalan za sve što imaš. Treba pronaći nešto lepo i u mračnim vremenima”, objašnjava Tom Walker.

Masked Wolf dodaje: “Kada sam čuo pesmu, pomislio sam šta je u Božje ime ovo?! Naježio sam se od tolikih emocija i odmah se bacio na pisanje svog dela. Tom i ja smo se momentalno razumeli, jer i ja otvoreno pričam o emocijama i ne bežim od teških tema”.

Tom Walker je zvanično proglašen za najtiražnijeg britanskog  izvođača 2019.godine, dok na digitalnim servisima ima preko 2 milijarde streamova. Trenutno radi na novom materijalu, a novi album očekujemo naredne godine.

Pogledajte lyric video za pesmu “Something Beautiful”.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.