ADELE se vratila singlom “EASY ON ME”

Adele

Jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, Adele, vraća se na muzičku scenu novim singlom “Easy On me” koji će se naći na  njenom novom studijskom albumu “30” (Columbia Records/Menart).

 

Adele je krajem prošle nedelje na svojim društenim mrežama polako krenula da najavljuje novu muziku, a mnoge svetske prestonice osvanule su sa velikim bilbordima na kojima je stajao misteriozni broj “30”, što je fanove ove britanske dive već dovoljno ubedilo da se radi o njenom velikom povratku.

AdelePočetkom nedelje, Adele je podelila informacije o njenom budućem albumu  uz ličnu poruku fanovima da je “konačno spremna da objavi novu muziku”.

Video spot “Easy On Me” je snimljen prošlog meseca u pokrajini Kvebek u Kanadi, a reditelj je kanski pobednik, Xavier Dolan (“Mommy”, “It’s Only The End Of The World”).

Iskreno nadao sam se ovome”, priznaje Dolan i nastavlja: ”za mene nema ništa jače nego kada se ponovo povežem sa drugim umetnikom/ umetnicom nakon nekoliko godina pauze. Promenio sam se. Adele se promenila. Ovo je prilika da obeležimo tu evoluciju, a istovremeno da potvrdimo da smo ostali dosledni našim najdražim temama. Sve je isto, ali drugačije.

Video spot “Easy On Me” počinje kadrom na istoj kući koja se pojavljuje i u njenom sada čuvenom spotu “Hello” (2015), koji je takođe režirao Dolan.

30  je četvrti studijski album Adel koji će izaći će 19. novembra, tačno šest godina od izlaska njenog albuma  25 (novembar 2015). Producenti albuma su njeni dugogodišnji saradnici Greg Kurstin, Max Martin, Shellback,Tobias Jesso Jr, kao i novi, Inflo i Ludwig Göransson.

 30  će se pojaviti na svim digitalnim i fizičkim formatima, što uključuje i dvostruki vinil.

Adele je vlasnica 15 GRAMMY, devet BRIT, 18 Billboard, 2 Ivor Novello i 5 American Music nagrada. Dobitnica je Oskara i Zlatnog globusa.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.