Purple Disco Machine i Sophie and The Giants u singlu:” In The Dark”!

Purple Disco Machine

Nakon što su hipnotisali fanove širom sveta svojim dekadentnim pop stajlingom i međunarodno uspešnim singlom, Sophie and The Giants i Purple Disco Machine su ponovo udružili snage u singlu  “In The Dark”.

 

PurpleOvaj singl će se naći na deluks verziji albuma “Exotica” koji će izaći početkom marta.

Dokazana formula uspeha prisutna je i u ovom novom singlu, fanki pogonsko gorivo purpurne disko mašine služi kao savršena pratnja transcedentalnoj melodiji i emociji Sofinog vokala, što ih čini duetom bez premca.

Za “In The Dark” je urađen i zvaničan video spot u režiji Dimitrija Cvetkova, a u pitanju je omaž vremenu hladnog rata, jer je priča smeštena u kišnu noć u istočnom Berlinu i prati priču o zabranjenoj ljubavi isprepletenoj sa uzbudljivom sagom o šijunaži i prevari.

Prethodna saradnja Purple Disco Machine I Sophie And The Giants premašila je 350 miliona strimova na različitim platformama i ostvarila je višestruko platinaste tiraže širom Evrope, a bila je na #9 mestu globalne Shazam liste. U Italiji je pesma postigla petostruko platinasti tiraž, pa je ovaj duo dobio poziv da pesmu izvedu na događaju Power Hits Estate 2020 uživo na stadionu u Veroni.

Purple

“In The Dark” je nastavak izuzetno uspešnih 12 meseci u karijeri Purple Disco Machine, jer je producent Tino Piontek dugo i uporno negovao retro muzički zvuk, a objavom drugog studijskog albuma “Exotica” , ovaj rođeni Drezdenac je konačno ostvario svoj san i našao se na samim vrhovima svetskih muzičkih top lista. 

Album “Exotica”  odaje počast osamdesetim godinama i mnoštvu umetnika koji su  inspirisali nastanak i karijeru grupe Purple Disco Machine, a  može se naći u  prodaji u našoj  online prodavnici .

U martu nas očekuje produžena verzija albuma, “Exotica Deluxe”.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.