Christina Aquilera se novim izdanjem “La Fuerza” vraća svojim korenima

Aguilera

Christina Aquilera se vratila muzičkim korenima: Novi EP , “La Fuerza”,  otpevan je na španskom jeziku!

 

Višestruka dobitnica nagrada Grammy, Christina Aquilera nedavno je objavila spot za pesmu “Santo” u kojoj joj se pridružio sve popularniji izvođač – Ozuna. “Santo” je treći singl sa EP izdanja “La Fuerza”, Aguilerine najnovije kolekcije španskih pesama u proteklih 20 godina!

AguileraNa novim pesmama svetska zvezda još jednom pokazuje svoj besprekoran glas, koji se u svojoj punoj snazi savršeno uklapa u strasne i urbane latino ritmove. Na novom izdanju, Christina je sarađivala i kreirala muziku sa velikim brojem poznatih muzičara kao što su: Ozuna, Dallas K, Gale, Josh Barrios, Becky G, Nicky Nicole i Nathy Peluso, dok u za produkciju bili zaduženi Rafa Arcaute, Federico Vindver, Dallas K, a za koprodukciju Afo Verde.

Kolekcija pesama na izdanju “La Fuerza”  ima veliki značaj za ovu muzičku ikonu, jer je inspirisana  njenim ekvadorskim korenima koji su zaslužni za njenu ljubav prema muzici uopšte.

EP uključuje šest jedinstvenih i izuzetnih pesama ispunjenih najboljim latino zvukovima u svoj njihovoj različitosti, a pod jednim zajedničkim imeniteljem – osnaživanje.

“Kada moji obožavaoci slušaju ove pesme, želim da se osećaju osnaženo i slobodno.  Naravno da kroz moju muziku provejavaju i druge emocije i osećanja, senzualnosti i energija – ali u osnovi, u prvi plan stavljam to da  moje pesme podstrekuju na osnaživanje”, istakla  je Aguilera u nedavnom intervjuu za  Ocean Drive Magazine.

Režiju senzualnog spota “Santo”, koji nastavlja niz spotova sa novog EP izdanja,  “Pa’ Mis Muchachas” i “Somos Nada”,  potpisuje Nuno i sniman je u Las Vegasu.

Christina Aguilera – “La Fuerza”-redosled pesama:

Aguilera1.Ya Llegue

2.Pa Mis Muchachas

3.Somos Nada

4.Santo

5.Como Yo

6.La Reina

 

 

Christina Aguilera-linkovi za praćenje:

www.facebook.com/christinaaguilera/

www.instagram.com/xtina/

www.twitter.com/xtina

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *