Maluma objavio novi singl “Mojando Asientos”

Maluma

Maluma je u saradnji sa svojim sugrađaniniom iz Medelina, Feidom, snimio singl “Mojando Asientos”, reggaeton pesmu čiji je spot snimljen u njegovom rodnom Medelinu.

 

Maluma se po prvi put oprobao kao režiser spota za pesmu “Mojando Asientos”. Produkciju potpisuje njegova kuća “Royalty Films”, jedna od nekoliko koje je Maluma nedavno pokrenuo, a među njima su i “Royalty By Maluma” koja će se baviti izradom parfema i “Royalty By Maluma”, modni brend koji će se prodavati u poznatom američkom lancu Macy.

MalumaU režiji spota Malumi su pomogli Cesar “TES” Pimienta i Rayner Alba PHRAA koji su njegovi dugogodišnji saradnici. Maluma je uvek kreativno bio anagžovan oko svojih spotova, pa je stoga i odlučio da otvori firmu koja će se baviti vizuelnim medijima.

“Veoma sam srećan što sam osnovao svoju produkcijsku kuću, “ Royalty Films” koja će snimati ne samo moje spotove, već i spotove drugih umetnika. “Royalty Films” je bio moj san a sada kada imam znanja u toj oblasti i talentovane ljude koji rade u njoj, moj san je ostvaren. Srećan sam što sarađujem sa TES i PHRAA koji me dobro poznaju i veruju mojoj viziji. Zahvalan sam svim rediteljima sa kojima sa snimao spotove, od njih sam mnogo naučio a neki su mi bili inspiracija, kao što su: Harold Jimenez, Jessy Terrero, Mike Ho, Carlos Perez, Nuno Gomez i Ferdinando Lugo. “Royalty Films” će blisko sarađivati sa fondacijom El Arte De Los Suenos, koju je takođe osnovao Maluma, ačiji je cilj da otkriva, neguje, prati i pomaže mlade talentovane i kreativne ljude.

Maluma brendom Royalty širi priču van okvira muzike i glume, na modu, lepotu i tehnologiju.

Nedavno, Maluma je otpočeo veliku evropsku turneju u Parizu, pred oko 16000 euforičnih fanova na rasprodatom koncertu u Accord Arena, a zatim je nastupao u Londonu (O2), Švajcarskoj, a očekuju ga koncerti u Luksemburgu, Nemačkoj, Španiji, Portugaliji, Rumuniji, Izraelu i u Dubaiju.

Koncert u rodnom Medelinu zakazan je za 30.april

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.