Harry Styles najavljuje novi album singlom “AS IT WAS”

Harry Styles

Harry Styles će objaviti treći studijski album”Harry’s House”, 20.maja!

 

Harry Styles

Britanski pevač i glumac, dobitnik nagrade GRAMMY , Harry Styles, ove godine će objaviti svoj treći studijski album “Harry’s House” (Columbia Records), čiji je datum izlaska 20.maj.

Globalni superstar objavio je vodeći singl sa tog albuma, “As It Was” i prati video spot snimljen u Londonu čija režiserka je ukrajinska umetnica, nominovana za nagradu GRAMMY, Tanu Muino (Normani, Cardy B, Post Malone).

“Raditi spot za Harryja Styles-a je bila je jedna od mojih najvećih želja, jer mi je on omiljeni izvođač”, priznaje Tanu i dodaje:” Prvi dan snimanja bio je jedan od najsrećnijih u mom životu, a već drugog dana Ukrajina je bila napadnuta, pa možete zamisliti gorko-slatke emocije tokom rada na spotu. Moj tim iz Ukrajine i ja uneli smo toliko ljubavi u ovaj spot, što se i te kako vidi. To će za mene biti nezaboravno iskustvo, a sada mogu da odem u penziju srećna” , našalila se Tanu.

 

Harry Styles

Treći studijski album Harryja Stylesa, “Harry’s House” izaći će tri godine nakon njegovog, od kritike i publike, visoko ocenjenog albuma “Fine Line”, jednog od najprodavanijih pop albuma na svetu.

Na novom albumu će se naći 13 pesama, a sniman je na različitim lokacijama u Londonu, Los Anđelesu i Tokiju tokom 2020. i 2021.godine. Pesme su pisali Harry Styles i njegovi česti saradnici, Kid Harpoon,Tyler Johnson i Mitch Rowland.

“Harry’s House” biće objavljen digitalno (na digitalnim servisima je u statusu prednarudžbe)  i na fizičkim nosačima zvuka, a osim standardnog crnog vinila, neki muzički prodajni lanci će imati ekskluzivno u prodaji providni žuti vinil (Target), odnosno providni zeleni vinil.

Harry će nastupiti na festivalu  Coachella, tokom aprila, gde će po prvi put uživo izvesti novi singl “As It Was”. Potom će nastaviti sa koncertima u okviru svoje već postojeće “Love on Tour” turneje, koja ponovo startuje 11. juna u Glazgovu, a kojom će ujedno promovisati i svoj novi album “Harry’s House”.

Pogledajte listu datuma i gradova u okviru “Love On Tour” turneje ovde

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.