Nika Turković u novom singlu “Dok nas nema” jasno poručuje: ljubav je ljubav

Nika

Uvek originalna i odvažna Nika Turković nakon niza hitova poput “Tvoj mir”, “Pusti” i “Gledaj me”, predstavlja moćnu pesmu, “Dok nas nema”, u kojoj jasno poručuje: ljubav je ljubav.



Nika“Dok nas nema” prva je Nikina pesma na kojoj je autorsko kormilo u potpunosti odlučila prepustiti nekome drugom, a reč je o popularnoj mladoj zvezdi u usponu Tam:

Tamara mi se javila pre dve godine i poslala mi demo pesme koju sam instantno osetila kao da je moja. Odmah sam joj se javila i rekla da sam pesmom oduševljena i da je ne da nikome drugom, ali da me malo pričeka jer sam tada već imala plan za narednih nekoliko singlova. Zajedno smo je malo više prilagodile meni, a Petar Wagner (Fantom) nam je u svemu tome pomogao i napravio aranžman kakav smo zamislili. Jedna preodlična ekipa, predivna energija, velika ljubav i prijateljstvo. Definitivno jedni od najtalentiranijih ljudi sa kojima sam imala prilike da radim i nadam se da će prilika biti još.”, o saradnji je ispričala Nika te otkrila kakav osećaj je bio snimati pesmu koja “nije njena”.

Iskreno, očekivala sam da će biti mnogo drugačije i da ću se slabije povezati sa pesmom, ali otkako sam je čula, znala sam tačno koju emociju prenosi i kako ju je Tamara osetila dok ju je pisala. Tako da bih rekla da je osećaj isti, možda sam čak malo i više u tremi, da Tamara bude 100% zadovoljna kako sam je iznela i da je učinim ponosnom.

Pesmu “Dok nas nema” vizuelno upotpunjuje impresivni video spot čiji osnovni cilj je bio dočarati ljubav kao takvu; jednaku kroz sve odnose:

Nika“Sreća, čežnja,uzbuđenje, tuga, patnja, bol i sve ostale emocije koje prolazimo kroz te velike ljubavi, prolazimo upravo svi nezavisno o tome ko smo ili kako se identifikujemo. Upravo je to bila moja misao vodilja i zato smo i odabrali ekipu koja je to iznela na pravi način.”, rekla je Nika.

Nika je režiju i produkciju spota ponovno poverila svojim dugogodišnjim saradnicima SESTRICAMA, a za besprekornu estetiku pobrinula se sjajna grupa mladih kreativaca:

Na našim spotovima uvek rade isti genijalci, uz dodatak nekih novih pametnih i kreativnih glava, pa su tako i ovaj put spot radile SESTRICE; naravno Luka Sepčić, ovaj put uz vođstvo Sare Horvatić i asistenciju Laure Pribanić, ali i budno oko Ane Badurine. Na kameri je ponovno bio Frane Pamić sa kojim baš uživam raditi, a ne smem zaboraviti ni ostatak tehničkog tima bez kojih ništa ne bismo mogli; Rene Recek, Vedran Augustinović, Marijan Kljajić i Ivan Kljajić.

Što se tiče beauty i styling ljudi, uvek imamo moj tim iz snova; Sonja Kvesić (MUA), Mijo Majhen (kosa), Ana Nikačević i Ivana Vukušić (styling), a ovaj smo put imali i pojačanje, Laru Perički koja je brinula o našim predivnim glumcima. Sve to omogućili su nam Mac Cosmetics Hrvatska i Authentic Beauty Concept. Za kraj, asistentkinja seta i svega ostalog, moja sestra Kiara Turković, Petra Mikšik koja je napravila najbolje fotografije te Vigor Klaić koji je snimao BTS video. Posebno hvala i Botanici i Toyoti bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće. Sve u svemu, jedna predivna i zaista iz svakog snimanja u snimanje; nezamenjiva ekipa.”

Pesma “Dok nas nema” dostupna je na svim streaming servisima.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.