Headliner Exitovog festivala Tom Walker singlom “Serotonin” najavljuje novi album

Tom Walker_Serotonin
Headliner Exita, dobitnik nagrade BRIT, britanski pevač, Tom Walker, pruža nam uvid u svoj budući album pozitivnom i zaraznom melodijom numere “Serotonin”.

 

Tom Walker_Serotonin“Serotonin” su napisali Tom Walker, Gez O’Connell (autor hita Due Lipe “Hotter Than Hell”) iThe Element (AJ Tracey, Tion Wayne, Headie One), a producirali su ga Mike Spencer (Rudimental) i The Element.

Poznat pre svega po velikim baladama, Tom Walker priznaje da je pune četiri godine jurio “serotonin hit”, pesmu kojom će završiti koncert u epskom stilu.

“Naravno, serotonin nije održiv, ne možete se buditi svaki dan srećni”, objašnjava Tom,”ne može biti sunca bez kiše. Morate naći radost u malim stvarima i naučiti da ih cenite iz dana u dan”, zaključuje Tom.

Singl “Serotonin” dolazi upravo posle osmodnevne, intimne turneje koju je Walker održao u Ujedinjenom Kraljvstvu. Mini turneja je trijumfalno završena u Londonu, u dvorani Omeara.

Tom Walker_Serotonin

Nakon sjajnog debi albuma,Tom Walker je započeo novo muzičko poglavlje singlom “Something Beautiful” koji je uradio u saradnji sa reperom Masked Wolf. Krajem prošle godine, Tom je imao posebnu priliku da mu se na nastupu u čuvenoj Westminsterskoj opatiji,  tokom izvođenja pesme “For Those Who Can’t Be There”,pridruži Vojvotkinja od Kejmbridža koja ga je pratila na klaviru, a taj snimak možete pogledati ovde.

Od kada se pojavio na muzičkoj sceni, Tom Walker beleži sigurne korake napred, do sada su njegove pesme prešle preko tri milijarde strimova, dok je njegov debi 

Album “What A Time To Be Alive” prodat u par miliona primeraka širom sveta.

Headliner Exitovog festivala sprema svoj drugi po redu studijski album, koji će izaći kasnije ove godine.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.