Harry Styles novim albumom “Harry’s House” obara sve rekorde

Harry

HET TRIK HERIJA STAJLSA, DRŽI PRVO MESTO NA TRI BILLBOARD LISTE!

 

Harry Styles već četiri nedelje snažno drži mesto #1 na Billboard Artist 100 listi kao najuspešniji britanski izvođač u Americi, zahvaljujući uspehu njegovog novog albuma “Harry’s House”.

Harry

Istovremeno, noseći singl “As It Was” se nalazi na 1. mestu Billboard Hot 100 liste, a takođe, novi album je dve nedelje na mestu #1 Billboard 200  liste albuma. To je jedini ovogodišnji album koji je debitovao na prvom mestu i tamo se zadržao, sa prodatih 521 hiljadu primeraka u prvoj nedelji prodaje, što je takođe ovogodišnji rekord za nova izdanja. 

Album “Harry’s House” je proglašen i kao najbrže prodavani album veka, pregazivši dosadašnji rekord koji je držala grupa ABBA.

Izlazak albuma “Harry’s House” harry je obeležio specijalom “ONE NIGHT ONLY IN NEW YORK”, na kome je predstavio premijerno uživo pesme sa albuma, a na linku možete pogledati kako je zvučao singl “As It Was”. 

Momentalno, svih 13 pesama sa albuma “Harry’s House” nalaze se na Billboard Hot 100 listi singlova (!), od kojih je vodeći singl, “AS It Was” pozicioniran na mestu broj 1, a u jednoj nedelji u prvih Top 10 mesta nalazile su se i pesme “Late Night Talking”  , “Music For A Sushi Restaurant” i “Matilda” , čime se Harry Styles pridružio grupi The Beatles, koji su isti rekord,  4 pesme u prvih Top 10 sinlglova, postigli davne 1964. Godine.

HarryOvo je posebno uspešno za mladog Britanca, jer su sva tri njegova solo albuma debitovala pravo niotkuda na mestu  #1 Billboard 200  liste albuma, pa to istovremeno produžava njegovo rekordno vreme provedeno na vrhu liste koje već drži kao prvi muški britanski izvođač u Americi (prema podacima agenicje Nielsen koja eletronski beleži prodaju od 1991.godine).

Neverovatan uspeh albuma “Harry’s House” u Americi, prati i veliki međunarodni uspeh jer je album debitovao na mestu #1 u čak 17 zemalja, uključujući Britaniju, Kanadu, Nemačku, Francusku, Australiju, Holandiju, Italiju, Irsku, Austriju, Švajvcarsku, Belgiju, Norvešku, Finsku, Španiju, Novi Zeland, itd.

Harry Styles je treći izvođač koji je uspeo da istovremeno drži TOP 3 pozicije na britanskoj (UK) listi singlova : “As It Was”(1), “Late Night Talking” (2)  “Music for a Sushi Restaurant”(3).

U Australiji. Harry je izdominirao zvaničnu ARIA listu singlova, gde mu se svih 13 pesama sa novog albuma našlo među Top 15 mesta liste singlova, čime je postao dvostruki rekorder jer je, osim pomenutoog uspeha, istovremeno držao Top  4 mesta na listi singlova i ušao u muzičku istoriju Australije kao prvi izvođač kome je to pošlo za rukom.

Harry Styles nastavlja “Love On Tour” turneju po stadionima i arenama širom Evrope, a startovaće 11. juna u Glazgovu. Ostale datume možete pogledati ovde

Album “Harry’s House” (Columbia Records/Menart)  u prodaji je i kod nas, u formatima CD, LP black i LP yellow.

U našoj online prodavnici možete naći i njegova prethodna izdanja.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.