Hauser je objavio zadivljujuću obradu „Livin’ la Vida Loca“

Hauser

Svetska zvezda HAUSER dao nam je prvi uvid u nadolazeći solo projekat i to objavom zadivljujuće obrade klasika Ricky Martina, hita “Livin’ la Vida Loca”, u koju je Hauser utkao svoj jedinstveni muzički dar.

 

HauserOd otvaranja setom bubnjeva, udaranja u živahnom plesnom ritmu i uz brass sekciju plesnog benda, HAUSER zauzima središnje mesto na violončelu sa svojim senzacionalnim prepoznatljivim zvukom.

Slušaoce tako odvodi u vrtoglavu avanturu romantike i uzbuđenja, inače Hauserov zaštitni znak koji ga je učinio međunarodnom zvijezdom. Poznat po tome što je violončelo odveo na neistraženu muzičku teritoriju, HAUSER sa lakoćom prelazi iz žanra u žanr, ujedinjujući obožavatelje svih dobi i porekla širom sveta.

“Violončelo ima univerzalni jezik koji svi mogu razumeti”, rekao je HAUSER. “‘Livin’ la Vida Loca’ je pesma koja je ostavila trajan uticaj kao globalno ujedinjujući hit u više generacija. Želim da slušaoci čuju moju novu izvedbu i slave život pesme, sa svima koji slobodno plešu i pevaju, slušajući radost vlastitog srca kada čuju moju muziku. Proslavimo život zajedno.”

HauserOve godine HAUSER ponovo potpisuje ugovor sa Sony Music Masterworksom, podižući svoju solo karijeru na nove visine. Sa novim multi-žanrovskim izdanjem albuma na vidiku, HAUSER nastavlja da koristi svoju neodoljivu harizmu i muzičke stilove kako bi stvorio neuporedivo iskustvo za obožavatelje širom sveta. Svež nakon svoje oproštajne turneje sa 2CELLOS, HAUSER započinje letnju sezonu sa globalnom ekstravagancijom za plesne zabave s “Livin’ la Vida Loca” i postavlja scenu za uzbudljivije vesti koje uskoro dolaze.

Sa “Livin’ la Vida Loca”, nedavno uvrštenom u National Recording Registry zahvaljujući svom velikom kulturnom uticaju, HAUSER slavi jedan od najistaknutijih svetskih hitova u poslednjih 25 godina.

Nedavno je HAUSER slavio i u čast svog dragog prijatelja Sir Eltona Johna, na umetnikov 75. rođendan, emotivno nabijenim nastupom u emisiji The Late Show s   #LateShowMeMusic Stephena Colberta.

Hauser je još na turneji sa 2CELLOS i ima solo nastupe koje možete ispratiti na  hauserofficial.com. 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.