“Ti si taj” peva Jelena Bjeković u svom novom singlu

Bjeković

Vreli dani i tople noći su stigle, a sa njima i jedna vedra i lepršava pesma Jelene Bjeković. “Ti si taj” donosi optimizam, leptiriće u stomaku, zaljubljene poglede i magiju.

 

“Slobodna i tvoja lebdim u gradu punom boja/ Jedva čekam da se sretnemo/ Znaš to ti, a znam i ja/ovo nije obmana/ magiji se prepuštamo”

Bjeković

Pesma “Ti si taj” rađena je u studiju “Coffee and Wine”, Jelena Bjeković je napisala tekst, dok muziku potpisuje sa Nikolom Markovićem, a na ranžmanima im se pridružuje i Lazar Arsović.

Pevačicu, kantautorku i gitaristkinju, Jelenu Bjeković prvi put smo vam predstavili krajem prošle godine, kada smo objavili njen prvi singl, “Dala sam sve”.  

U međuvremenu, Jelena i Menart su odlučili da nastave saradnju, pa smo objavili I baladu “Kako to”.

Ova dva singla zajedno sa novim, “Ti si taj”,  naći će se na prvom studijskom albumu kantautorke, na kome ona vredno radi sa brojinim muzičarima i producentima, zbog čega nas očekuje jako interesantan i muzički šarenolik album do kraja godine.

Ova mlada umetnica  poseduje izražajan i snažan vokal, a osim što izvrsno svira gitaru, komponuje i piše svoje pesme, inspirisane pop i rok muzikom osamdesetih.

Pesma “Ti si taj” podignuta je na sve muzičke internet platforme.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.