Grupa MÅNESKIN ispunila san: Rasprodat koncert u areni Circo Massimo!

Maneskin

 

Pretprošle subote, 9. jula, Mȧneskin su u okviru svoje Loud Kids On Tour  turneje održali koncert u rodnom gradu Rimu, u čuvenoj areni Circo Massimo, pred 70.000 gledalaca!

 

ManeskinOvaj koncert bio je jedan od naiščekivanijih događaja u Italiji, a karte su planule još pre nekoliko meseci. Simbol Rima i dom najvećih muzičkih događaja, Circo Massimo, nalazi se blizu ulice Via Del Corso, gde su članovi benda pre samo nekoliko godina započeli priču Mȧneskin svirajući na ulici!

Šou je trajao dva sata a lista pesama je pokrila svaki značajan korak u karijeri grupe, od prve pesme koja ih je proslavila, “CHOSEN” (naslovna pesma debi EP izdanja), koje je označeno dvostruko platinastim (Italija) i jednim zlatnim sertifikatom (svet), preko  „TORNA A CASA“  (sa albuma Il Ballo Della Vita), označeno osmostrukim platinastim tiražem (Italija) i dvostrukim zlatnim (svet),  singla koji ih je proslavio globalno, “ZITTI E BUONI”  (jedan dijamantski, 20 platinastih i 6 zlatnih sertifikata) i singla “CORALINE” (3 platinasta i dva zlatna sertifikata), oba sa albuma TEATRO D’IRA VOL:1 (32 platinasta, 7 zlatnih sertifikata širom sveta), a na kraju je usledila „MAMMAMIA“  (trostruko zlatni tiraž) i SUPERMODEL (zlatni tiraž). Nije zaboravljena ni obrada „BEGGIN“  koja je bila globalno druga najpopularnija pesma na svim Tik Toku 2021.godine, sa preko 9,2 miliona kreiranih videa, kao ni „I WANNA BE YOUR SLAVE“ ni aktuelna „SUPERMODEL“.

Maneskin
Scena za ovako poseban događaj bila je takođe bila specijalna i na njoj je ukupno radilo 1000 ljudi!

50 metara široka bina, sa 25 metara dugim catwalk isturenim delom ka publicikoji se zatim širi u drugu binu široku 40 kvadratnih metara koja u centru ima crvenu platformu u obliku slovo M na kojoj su se nalazili bubjevi, dok su se sa obe strane nalazili veliki ekrani koji su prenosili dešavanja na sceni.

Posebnu atrakciju predstavljali su svetlosni efekti, za koju priliku je angažovano 750 različitih svetlećih objekata koji su izgled bine učinili sprektakularnim.

Damiano, Victoria, Thomas i Ethan  su uložili poslednji atom snage u veličanstven nastup u čuvenoj areni  Circo Massimo i iskazali ogromnu ljubav koju gaje prema svojoj voljenoj publici i rodnom Rimu, večnom gradu.

Loud Kids OnTour se nastavlja koncertima u Istanbulu (23.jul), da bi se zatim nakon nekoliko festivalskih nastupa (Čikago, Japan,Ujedinjeno kraljevtsvo,  Španija) nastavila po gradovima Južne i Severne Amerike.

Na proleće, Mȧneskin se ponovo vraćaju u Evropu. Kompletnu listu koncerata možete pogledati ovde.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.