MANESKIN objavili novi singl “THE  LONELIEST”

Maneskin

Nakon uspešnih letnjih koncerata i dominacije na poznatim muzičkim festivalima širom planete, Maneskin nam predstavljaju novi singl koji će ih ustoličiti u svetsku rock senzaciju.Razoružavajuća “The Loneliest” izlazak je iz komforne zone, i u svojoj suštini je oda klasičnim, old school rok baladama.

Maneskin“Jako smo uzbuđeni što konačno možemo da vam predstavimo The Lonliest.Ova pesma mi mnogo znači, duboko je lična, ali verujem da svi možete sa njom da se povežete. Sinoć smo, na nenajavljenom koncertu u Londonu prvi put odsvirali ovu pesmu i reakcija publike nam je toliko značila! neverovatno nam je uzbudljiva ova godina tokom koje obilazimo planetu, susrećemo se sa našim fanovima širom sveta  na koncertima i festivalima, od Japana do Amerike i Evrope i dalje, još dalje. Radujemo se nastavku turneje i jedva čekamo da sa vama podelimo još nove muzike naredne godine” izjavio je Damiano.

Već dugo na svetskoj sceni nije postojao rok bend koji je za kraće vreme izazvao veliko interesovanje i pridobio toliko fanova širom sveta, a pri tom dolaze iz Italije i pobednici su Evrovizije. Od muzike, preko imidža i stava, kod Maneskin nema ništa fake, sve je autentično i prirodno, što i objašnjava njihov uspeh.

ManeskinU iznenadnom nastupu sinoć , koji su najavili dan pre preko društvenih mreža, u klubu The Underworld u severnom Londonu, grupa je rasturila set od 45 minuta, natopljeni znojem i po prvi put izvela singl The Lonliest, koji je izazvao oduševljenje publike. Nakon toga italijanksa četvorka je izašla iz kluba i svim fanovima koji nisu uspeli da uđu unutra odsvirali ogoljenu verziju novog singla!

Još uvek na krilima uspeha prethodnog singla “Supermodel” , čiji producent je čuveni hit mejker Max Martin, a koji do sada ima preko 170 miliona strimova, Maneskin nastavljaju punom parom nakon fenomelanog leta, tokom koga su svirali pred 65.000 fanova na Lollapaloozi, ali i pred 70,000 fanova u rimskom koloseumu.

Verni sebi, nastupili su na dodeli MTV video nagrada onako kako su zamislili, a zbog  toga što su pokazali malo više svoje gole kože, njihov nastup je bio cenzurisan. Ipak, fanovi benda su pobedili i izborili se da njihov nastup bude dostupan za gledanje i možete ga pogledati OVDE.

Maneskin Maneskin su tom prilikom osvojili MTV nagradu za najbolji alternativni video spot, prvu koju je osvojio neki italijanski umetnik.

“Jedinstvena snaga koja podmlađuje rokenrol za mladu generaciju” jedan je od slogana grupe Maneskin čiji članovi su kao tinejdžeri počeli da haraju ulicama Rima, a samo nekoliko godina kasnije su jedni od perjanica modernog roka.

Do sada grupa ima preko 289 zvaničnih sertifikata koje obrađuju tiraže, uključujući 44 zlatna, 230 platinastih i 15 dijamantskih. Tokom prošle godine bend je dostigao preko 6 miljardi strimova, a njihove pesme su u brojnim zemljama držale vrhove top lista brojnih digitalnih platformi. Meteorski uspeh u Americi posebno je krenuo nakon gostovanja u šou Saturaday Night Live.

Maneskin su  obradili pesmu “If I Can Dream” za potrebe soundtracka “Elvis”, jednu od sigurno najzapaženijih numera na ovom albumu koji je u prodaji kod nas.

Slušaocima Radio 202, grupa Maneskin je uputila i specijalne pozdrave!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.