Robbie Williams u dvostrukoj ulozi u spotu za pesmu “Lost”

Robbie

“Lost” je još jedna raskošna pesma u Robbie-jevom maniru, sa retrospektivnim stihovima, klavirskim deonicama i nežnim tonovima gudačkih instrumenata.

 

RobbieU spotu, Robbie se pojavljuje u dve uloge, igra samog sebe i voditelja Tv šou-a u kome gostuje. Reflektivni stihovi pesme, svojevrsno su putovanje u prošlost, sa insertima koji u spotu ističu  najveće uspehe njegove dvadesetpetogodišnje solo  karijere uključuju i  tri koncerta u Knebworth-u leta 2003., kada ga je gledalo 375 hiljada ljudi, zatim nastup na čuvenom festivalu Glastonbury i mnogi drugi.

Retrospektivni album XXV izašao je u septembru i odmah zaseo na prvo mesto liste najboljih albuma u Ujedinjenom kraljevstvu. To je njegov 14.album koji se našao na samom vrhu, što ga stavlja na drugo mesto muzičara sa najuspešnijim albumima svih vremena u Britaniji, pri ćemu je  ispred njega samo  Paul McCartney.

Robbie Williams priprema dva specijalna koncerta u londonskom Royal Alber Hall-u, gde će svirati svoje največe hitove i poznate swing klasike, a snimci sa tih koncerata naći će se u filmu  “Better Man”, autobiografskoj priči o njegovom životu i karijeri, čiji je reditelj Michael Gracy.

Album XXV možete kupiti preko našeg online šopa!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.