Depeche Mode je objavio video za pesmu “Wagging Tongue”

Depeche_Mode

Izuzetno lep i intenzivno provokativan spot dobila je pesma “Wagging Tongue” koja se nalazi na univerzalno hvaljenom aktuelnom albumu “Memento Mori” (Columbia Records) grupe Depeche Mode.

 

DepecheRežiju potpisuje Sacred Egg dok je kreativni direktor bio Anton Corbijn.

Vizuelno “Wagging Tongue” smešten je u kinematografski univerzum gde su pravila koja regulišu međuljudsku komunikaciju stroga i nadrealna, a fokus je na mladom paru iz udaljenog sela koji se pridružuje svojim komšijama u rutualnom sukobu koji privlači ljude iz svih sfera života: advokate, biznismene,sveštenike, policajce, čak i Martina Gora i Davida Gehana.

Vizuelno ubedljiv i savršeno komplementaran sa pesmom, spot istražuje dinamiku međuljudskih odnosa, navodi na razmišljanje, kao i sami stihovi pesme  koje je Rolling Stone opisao kao “dovoljno ubedljive da imaju način da vam se zabiju u mozak”, dok Pitchfork ovu pesmu zove “zorom nove dinamike”.

“Wagging Tongue”, koju autorski potpisuju Gore i Gahan  je jedna od muzičkih hajlajtova aktuelne turneje Memento Mori World Tour , koja je 16.maja počela svoj evropski deo koncertom u Amasterdamu.

Album “Memento Mori” možete pronaći u našoj online prodavnici, kao i prethodna izdanja grupe Depeche Mode!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.