“Guvernal”, prvi singl sa novog albuma Mileta Kekina je dobio svoje video izdanje

Guvernal

Glavni glumac u video spotu Mileta Kekina za prvi singl “Guvernal” sa novog albuma “Nježno đonom” je Indijac Rakesh Vetagire!

 

Pre tri nedelje Mile Kekin je predstavio svoj novi album „Nježno đonom“ i, očekivano, pokupio odlične recenzije.  Jedna od nežnijih pesama sa albuma je „Guvernal“ i baš za nju Mile kaže da mu je jedna od najdražih pesama koje je ikad napisao.

Guvernal

Podstaknut činjenicom kako je kod nas sve više stranih biciklista koji nam na vrata donose naše burgere i pizze, Mile je zaključio da bi bilo logično da i glavni glumac u njegovom spotu bude jedan od njih. Tako je odabir pao na Rakesha Vetagirea iz Indije.

„Raki je vrlo simpatičan i komunikativan mladi gospodin, ima 36 godina i  već dva meseca živi i radi u Zagrebu. Pre toga je živeo u Singapuru, Ukrajini i Poljskoj. U Indiji ga čekaju roditelji, devojka i braća, a u slobodno vreme se bavi slikarstvom. Osim toga, kaže da voli ples i obilaske istorijskih lokacija.“ – rekao je Mile Kekin 

U režiji Doringa, „Guvernal“ je dobio i svoje video izdanje, a kako se Raki snašao u ulozi glavnog glumca, pogledajte u video spotu!

„Bilo bi mi drago ako bi ovaj spot učinio te naše nove sugrađane više vidljivim, da ih manje doživljavamo kao isključivo dostavljače koji nas hrane kad nam se ne kuva.  Raki ne govori  hrvatski, ali  voli pesmu Guvernal jer mu je “uplifting and optimistić”,  a to mu, kaže, baš treba.“ – rekao je za kraj Mile Kekin

Album „Nježno đonom“ dostupan je  u našem online shopu kao i na svim digitalnim servisima.

Mileta Kekina pratite na njegovom Instagramu, Facebooku  i  YouTube kanalu

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.