Velikim hitom Dubioza Kolektiva najavljuje se peta sezona serije “Kad padne mrak”

Dubioza

Veliki hit Dubioza Kolektiva „U.S.A.“ pesma je kojom se najavljuje nova, peta sezona višestruko nagrađivane serije „Kad padne mrak“.

I am from Bosnia, take me to America, I really want to see Statue of Liberty, I can no longer wait, take me to United States, Take me to Golden Gate, I will assimilate“ – početna je strofa Dubiozine pesme koja nosi trejler za petu sezonu megapopularne horor komedije o vampirima koji su odlučili da se nastane u New Yorku.

„Kad padne mrak“ ili u originalu „What We Do In The Shadows“ ogroman je televizijski hit, posebno hvaljen za kasting i scenario, koji je u svoje četiri sezone ulovio čak 17 Emmy nominacija, uključujući i one u kategoriji „Outstanding Comedy Series“. Najpoznatiji svetski TV i filmski portal IMDb dodelio mu je visokih 8.6, dok je na  Rotten Tomatoes ratingu gotovo savršenih 98%.

Nova, peta sezona premijerno će početi da se emituje 13. Jula 2023. godine.
U godini u kojoj Dubioza Kolektiv slavi 20 godina rada jedna od njihovih najpopularnijih pesama ponovo istrčava u prvi plan.
Singl „U.S.A.“ originalno je objavljen na albumu „Wild Wild East“ objavljenom 2011. godine, dok je pripadajući videospot pogledan na YouTubeu više od 18 miliona puta.

Premijeru „Kad padne mrak“ Dubioza će dočekati na turneji. Kalendar benda u ovom trenutku broji 27 datuma koji će dopunjavati u narednim mesecima, a na njihovom putu naći će se Francuska, Češka, Španija, Poljska, Bugarska, Slovačka, Austrija Luksemburg, Švajcarska i daleki Meksiko te nekoliko nastupa u zemljama regiona.

Publika u Srbiji moći će da ih vidi na Arsenal festu i Nisvilleu.
Kompletan raspored nastupa može se videti na službenim stranicama Dubioza Kolektiva.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.