James Arthur peva o pravoj osobi u pogrešne vreme u novom singlu “Blindside”

Arthur

“Već dugo želim da napišem pesmu sa ovom temom, o zaljubljivanju u pravu osobu,ali u pogrešno vreme”, objašnjava James Arthur.

 

“Pesma je energična, iako ima tužan tekst, tako da odgovara sirovoj emociju i oštrini koju sam tražio”.

ArthurReditelj Tim Mattia objašnjava da ” spot “Blindside”   prikazuje scene iznenadnih prekida ljubavi u vezama i kako svaka takva scena fizički menja James-a, on postaje fizičko otelotvorenje njegovog emocionalnog bola”

James Arthur je nedavno primio BRIT Billion nagradu, koja označava da su njegove pesme na digitalnim platformama prešle milijardu strimova! Nagrada mu je svečano uručena uživo u programu The One Show (BBC). Tako se Arthur našao u elitnom društvu koje uključuje grupu ABBA, Coldplay, kao i izvođače Whitney Houston, George Ezra,Mariah Carey, itd.

James je jedan od najstrimovanijih svetskih izvođača koji samo na Spotify-u ima preko 37 miliona slušalaca svakog meseca! Njegov hit “Say You Won’t Let Go” ga je probio u Americi, a istovremeno je zvanično nagrađen kao najstrimovanija pesma u Ujedinjenom kraljevstvu 2016.godine (4 milijarde strimova i 1.5 milijardi You Tube pregleda). Početkom godine ova pesma je i zvanično dobila dijamantsku RIAA oznaku za više od 10 miliona prodatih primeraka.

James Arthur je od prvog singla,”Impossible” kao pobednik X Faktora nizao uspešne pesme koje sve imaju zvanično platinasti status:”Can I Be Him”, “Sun Comes Up”, Naked”, “Empty Spaces”, Rewrite The Stars”, “Falling Like The Stars”, “Train Wreck”, “You Deserve Better”, “Lasting Lover”. Sarađivao je sa izvođačima poput Anne-Marie, Sigala, Rudimental, Marshmello, itd.

James trenutno radi na svom novom albumu.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.