Billy Joel objavio novi singl nakon skoro dve dekade

Billy_Joel
Singl “Turn The Lights Back On” Billy Joel će premijerno izvesti na dodeli nagrada Grammy 2024 u noći između nedelje i ponedeljka!

 

Billy_Joel

Columbia Records je objavila prvi singl Billy-a Joel-a u poslednjih 17 godina, pesmu “Turn the Lights Back On” koji je osim digitalno izašao i na sedmoičnom singlu. 

Šestostruki dobitnik nagrade Grammy i stanovnik Rock and Roll kuće slavnih, nastupiće na svečanoj dodeli nagrada Grammy 2024 koja će se održati u nedelju, 04.februara (5.februara po našem vremenu).

“Turn the Lights Back On” je klasična melodija u Joel-ovom stilu, koja sadrži njegov karakterističan zvuk i koja nosi poruku/pitanje da li je predugo čekao da se vrati na scenu?

Billy Joel je jedan od najuticajnijih umetnika svih vremena i glasnogovornik svoje generacije koji je prodao preko 160 miliona ploča i nalazi se na četvrtom mestu liste najuspešnijih američkih solo umetnika. Njegov dvostruki Greatest Hits Vol.1 & 2 album doživeo je dvostruki dijamantski tiraž i ističe se kao šesto najtiražnije muzičko izdanje na svetu! Hitovi kao što su “Piano Man”, “Uptown Girl” i “We Didn’t Start The Fire” relevantni su decenijama kasnije, a sam umetnik ima svoj dan u rodnom Njujorku, a to je 18.jul, koji je dobio nakon stotog održanog koncerta u Medison Square Gardenu.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.