Gromee x INNA – “COOL ME DOWN”- hit predstojećeg leta!

Gromee_ INNA

Vrela muzička kolaboracija stiže nam iz  susedstva. Vodeći poljski DJ – Gromee i rumunski dance fenomen – INNA , donose nam savršenu pesmu za predstojeće leto, “Cool Me Down”.

Gromee je oduševljen ovom saradnjom: “Srećan sam što smo INNA i ja snimili pesmu koju sada možemo ponosno podeliti sa čitavim svetom. Nadam se da ćete se osećati kao da ste na najboljoj letnjoj žurci dok je  budete slušali!”.

Uzbuđena sam zbog saradnje sa Gromee-jem i nadam se da će vas ova pesma naterati da igrate” uzvraća INNA.

Spot za “Cool Me Down” urađen je u režiji NGM Creative i u produkciji Loops production i danas je premijerno pušten na YT.

 

GromeeGROMEE

U muzičkoj zajednici u Poljskoj, Gromee (ONESHEET)  je poznat kao “Hit-making machine” jer je čak deset njegovih singlova dostiglo platinasti tiraž u matičnoj zemlji, pri čemu na servisu Spotify ima 33 miliona streamova i 150 miliona pregleda na You Tube kanalu. Gromee često sarađuje sa međunarodnim izvođačima kao što su Jasper Jenset i Asdis, sa kojima je pravio uspešne kolaboracije, a nastupao je kao headliner na brojnim muzičkim festivalima uz  imena kao što su: Mariah Carey, David Guetta, Elton John, itd. Svaki njegov singl boravio je na nacionalnoj Top listi Poljske, a neke od njegovih pesama donele su mu i internacionalno prizanje.

 

INNAINNA

Jedna od najinteresatnijih pevačica na svetskoj dance sceni je rumunska zvezda INNA (ONESHEET). Ona je utrla put ka globalnim muzičkim listama hitovima poput “Hot”, “Sun Is Up” i “Deja vu”, “Nirvana” , a sarađivala je sa imenima poput Pitbull, Flo-Rida, Daddy Yankee, Juan Magan, J.Balvin, Yandel i dostizala je vrhove top lista od Japana preko Meksika, Argentine, Španije, Finske, Poljske i Turske. U 2012. godini postala je prva evropska pevačica koja je dostigla milijardu pregleda na You Tube-u.  Njen aktuelni singl Flashbacks bio je na prvom mestu radijskih lista u rodnoj Rumuniji, Rusiji, Bugarskoj, Ukrajini, Turskoj, a prešao je 1 milion streamova na servisu Spotify, odnosno 12 miliona pregleda na You Tube-u.

 

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *