P!NK novim singlom najavljuje istoimeni film i novi album

P!NK

P!NK se vraća na scenu novom pesmom i spotom za “All I Know So Far”, što je istovremeno i naslov njenog dokumentarnog filma ali i budućeg albuma “All I Know So Far: Setlist”.

Dokumentarni film “Pink: All I Know So Far”, koji je režirao je Michael Gracey,  emitovaće se ekskluzivno na kanalu Prime Video od 21.maja. Trejler filma možete pogledati na linku : P!nk: All I Know So Far (2021) – IMDb.

U filmu nagrađivana izvođačica i pevačica prikazuje svoj život tokom turneje albuma “Beautiful Trauma”, na koju je krenula sa svojom kompletnom porodicom, pokušavajući da balansira istovremeno ulogu globalne zvezde sa ulogom majke i supruge.

P!NKOvaj film prati album “All I Know So Far: Setlist”, na kome će se naći 16 pesama, među nima čak 14 “live” verzija njenih najvećih hitova ali i obrada koje izvodi na svojim koncertima. Dve preostale pesme su studijske, prva je  “Cover Me In Sunshine” koju izvodi sa svojom ćerkom Willow, kao i ova najaktuelnija, “All I Know So Far”.

Spot “All I Know So Far” režirao je Dave Meyers a u njemu se pojavljuju njena ćerka Willow, suprug Carey Hart, kao i muzička ikona, Cher! U spotu, P!nk umesto klasične priče za laku noć, svojoj ćerki priča svoju emotivnu životnu priču, dok živopisan spot otpakuje svaku fazu njenog života.

Da bi proslavila izlazak novog singla, P!NK je lansirala poseban web sajt, na kome će fanovi moći da preslušaju čitav novi album, pogledaju njene istorijska koncertne nastupe, kao i da čuju neki do sada neobjavljeni materijale: https://www.pinksplaybacks.com .

Od njenog debija 2000. godine, P!Nk je objavila 8 studijkih albuma, jedan album najvećih hitova “Greatest Hits…So Far”, prodala je preko 60 milion albuma, imala je 15 singlova u prvih deset mesta na listi Billboard Hot 100, dobitnica je 3 nagrade GRAMMY, sedam MTV video nagrada, imenovana je za Billboard Ženu godine, itd. Njen poslednji album, Hurts 2B Human debitovao je na #1 Billboard liste albuma, a pre toga je održala uspešnu turneju “Beautiful Trauma” tokom koje je posetila 18 zemalja i prodala preko 3 miliona karata što ju je pozicioniralo na deseto mesto najunosnijih muzičkih turneja prema izvoru Billboard. P!NK podržava veliki broj dobrotvornih akcija i amabasador je UNICEF-a.

P!NK je gostovala na novom albumu umetnika Rag’n’Bone Man, u fantastičnom duetu “Anywhere Aawy From Here”, čiji spot možete pogledati na linku: Rag’n’Bone Man & P!nk – Anywhere Away From Here (Official Video) – YouTube .

Preporučujemo da pročitate

Nema komentara, budite prvi koji će dodati komentar!


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *