Beyoncé je objavila dva nova singla, uskoro očekujemo i album

Beyonce

Beyoncé -je objavila dva nova singla “TEXAS HOLD ‘EM” and “16 CARRIAGES” (Columbia Records) a krajem marta očekujemo i njen novi album!


BeyonceU stilu istinske muzičke dive, Beyoncé je iskoristila veliku američku sportsku manifestaciju Super Bowl, koja je održana prošlog vikenda, da fanovima najavi veliku vest.
Zvezda reklame Verizon Super Bowl commerciall je podstakla fanove da pogađaju šta to Beyoncé ima da im poruči i pokazalo se da su bili u pravu.
Fenomenalan momenat na Super Bowl-u Beyoncé je iskoristila kao platformu da objavi nova dva singla i onako usput na društvenim mrežama najavi izlazak njenog budućeg country albuma act ii (naslov još uvek nemamo), čiji datum izlaska je 29.mart. Iako su obe nove pesme istovremeno izašle, radijski fokus je na TEXAS HOLD ‘EM.

Nove pesme signaliziraju potpuno novu eru u muzici Beyoncé, a prate je potpuno novi vizuali, brending i press materijali koji se očekuju uskoro, u kome će se osim naslova budućeg albuma, otkriti još mnogo toga što će učiniti da godina 2024 bude VELIKA za ovu američku pevačicu. 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.