Bob Dylan – Another Budokan 1978(2LP,delux edition,2023)

6,999.00 рсд

SKU: 196588437915 Categories: , , Tags: , ,
Live At Nippon Budokan Hall, Tokyo, Japan – February 28, 1978
A1 A Hard Rain’s A-Gonna Fall
A2 Repossession Blues

Written-By – Roland Janes
A3 Ballad Of A Thin Man
A4 To Ramona
B1 Like A Rolling Stone
B2 Blowin’ In The Wind
B3 All Along The Watchtower
B4 Tomorrow Is A Long Time
Live At Nippon Budokan Hall, Tokyo, Japan – March 1, 1978
C1 Love Her With A Feeling

Written-By – Tampa Red
C2 I Threw It All Away
C3 Girl From The North Country
C4 One Of Us Must Know (Sooner Or Later)
D1 I Don’t Believe You (She Acts Like We Never Have Met)
D2 You’re A Big Girl Now
D3 The Man In Me
D4 Forever Young


Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Bob Dylan – Another Budokan 1978(2LP,delux edition,2023)“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.