Depeche Mode ‎– The Best Of (Volume 1)(3xLP,200gr)/2017/

9,999.00 рсд

A1 Personal Jesus 3:47
A2 Just Can’t Get Enough 3:43
A3 Everything Counts 4:01

B1 Enjoy The Silence 4:14
B2 Shake The Disease 4:51
B3 See You 3:57

C1 It’s No Good 5:58
C2 Strangelove 3:46
C3 Suffer Well 3:52

D1 Dream On 3:41
D2 People Are People 3:46
D3 Martyr 3:25

E1 Walking In My Shoes 5:00
E2 I Feel You 4:35
E3 Precious 4:09

F1 Master And Servant 3:49
F2 New Life 3:46
F3 Never Let Me Down Again 4:18


, , ,

Nosač zvuka



Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Depeche Mode ‎– The Best Of (Volume 1)(3xLP,200gr)/2017/“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.